Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝΟ 29/4/2011 ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  29/4/2011

Σήμερα κατόπιν έκκλησης του συνδέσμου πρακτόρων  Μακεδονίας –Θράκης  έδωσε και πάλι  το παρόν η Τουριστική Αστυνομία Θεσσαλονίκης και μεικτό κλιμάκιο  της τροχαίας  για τον  έλεγχο   παράνομης εκδρομής  για ΤΗΝΟ στις 01:00 μ.μ  29/4/2011  ημερα Παρασκευή  βράδυ  από την ΠΟΔΗΛΑΤΟΥΠΟΛΗ  επί της οδού Λαγκαδά .

Η εκδρομή οργανώθηκε από ιδιώτη -γυναίκα "πρόεδρο συλλόγου"

Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή (σύλλογος ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση)  οι οποίοι  προέβησαν σε κρατήσεις ξενοδοχείου, έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μίσθωση λεωφορείων (χωρίς την διαμεσολάβηση τουριστικού γραφείου )κατά τον ελεγχο  διαπιστώθηκαν  παράνομη μεταφορά  του γραφείου ΤΕΟΜ με δελτίο κινήσεως παραποιημένο που ανήκε σε άλλο γραφείο (γραφείο το οποίο πήγε να καλύψει την ναύλωση του ΤΕΟΜ χωρίς τα  νόμιμα παραστατικά )οδηγός του  λεωφορείου  χωρίς πρόσληψη, χωρίς βιβλιάριο ρεπό, χωρίς βιβλίο δρομολογίων, χωρίς ταχογράφους χωρίς δελτίο κινήσεως όλα αυτά κατά παράβαση του νόμου που διέπει την οργάνωση εκδρομών ν.393/1976 .

Μετά από περιπετειώδη τροπή και προπηλακισμούς  μεταξύ των συντελεστών της εκδρομής ,το προεδρείο και τα αστυνομικά όργανα  η εκδρομή αναβλήθηκε

Θα πρέπει πραγματικά να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του Συνδέσμου που παρευρέθηκαν , τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Κ. Μιχάλη Πεζίκογλου ,τον πρόεδρο του συνδέσμου Χαραλάμπους  Γιώτη, τον Γ.Γ. Χρήστου Δημήτριο, τον αντιπρόεδρο Σίμο Ιωάννη, τον ταμία Καραστεφούδη Βασίλειο, τα μέλη Αποστολίδη Κώστα, Ιωσηφίδη Γεώργιο, Βαρβαγιάννη Δ.. που με τη σωματική τους ακεραιότητα προάσπισαν τα συμφέροντα του κλάδου, καθώς και  
Την  Τουριστική Αστυνομία και  Τροχαία Θεσσαλονίκης που συνεχίζουν αδιάκοπα  σε κάθε κάλεσμα μας να προστατεύουν  αποτελεσματικά τα  συμφέροντα του κλάδου μας .

Κριθαρίδης  Θεόδωρος
Μελος Δ.Σ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου